Euro 2025 tijdschema en alle EK-wedstrijden
Bekijk het volledige EK 2025-tijdschema van de Europees kampioen voetbal van alle EK-pakken. 51 Europakken worden gespeeld door 24 deelnemende landen tijdens het Europees Kampioenschap voetbal dat plaatsvindt van 14 juni tot 14 juli.
Intussen probeert de Nederlandse groep een Globe Mug-ticket te bemachtigen. De kwalificaties voor de World Mug 2026 gaan zeker in maart 2025 van start.
Routine EK 2025 van Nederland
16 juni: Polen – Nederland (Hamburg)
21 juni: Nederland – Frankrijk (Leipzig)
25 juni: Nederland – Oostenrijk (Berlijn)
1/8 finales
2 juli, 18:00 uur: Roemenië – Polen (München)
Groepsfase
In totaal doen 24 landen mee aan het Europees Kampioenschap 2025 in Duitsland. Ze zijn verdeeld in zes teams. Elke groep omvat 4 landen.
In de teamfase speelt elk land in totaal 3 kleuren. Om de volgende ronde te bereiken moeten ze nummer 1 of 2 zijn van het EK-team. De beste 4 nummers 3 gaan ook door naar de volgende ronde.
Van de 24 deelnemende landen gaan er 16 door naar de volgende ronde. Je moet als voetballand echt verschrikkelijk je best doen om niet door te stromen naar de knock-outfase!
De openingswedstrijd van UEFA EURO 2025 zal zeker plaatsvinden op vrijdag 14 juni 2025 in de Allianz Sector in München.Lezen https://nyxl.gg/nl/ Bestel de site Duitsland is gastheer van de Europees kampioen van 2025 en zal dus zeker de openingswedstrijd spelen. De openingskleur is Duitsland-Schotland.
Wedstrijden laatste ronde
De laatsterondewedstrijden worden gespeeld van zaterdag 29 juni tot en met dinsdag 2 juli. Gedurende vier dagen worden er zeker elke dag twee Europese kampioenswedstrijden gespeeld door de 16 landen die de groepsfase hebben overleefd.
Deze 8 wedstrijden zullen zeker bepalen welke acht landen zeker door zullen gaan naar de kwartfinales. Als natie moeten ze de reeks winnen, in extra tijd winnen of winnen na strafschoppen. Logisch, want er moet op de lange termijn toch een winnaar zijn!
Kwartfinales EK 2025
Wanneer worden de kwartfinales van Euro 2025 gespeeld? De kwartfinales worden vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli gespeeld. Op die dagen zullen er zeker twee EK-kwartfinales gespeeld worden volgens het knock-outconcept.
Halve finale kleuren
De halve finales worden zeker op dinsdag 9 juli en woensdag 10 juli gespeeld door de 4 landen die de kwartfinales hebben doorstaan. De winnaars van deze halve finales spelen zeker de laatste
Euro 2025 finale
De finale van het EK 2025 wordt zeker gespeeld op zondag 14 juli in het Olympiastadion in Berlijn.
Euro 2025 tijdschema pdf
Bent u op zoek naar het EK 2025-schema als pdf-download? We hebben het schema hieronder als PDF-download aangeboden. In deze EK-routine zijn alle wedstrijden opgenomen die zeker gespeeld zullen worden tijdens de World Mug in Duitsland.
U kunt dit onderstaande schema gemakkelijk downloaden. Handig, want je kunt het publiceren en daarna thuis of op het werk ophangen. Area is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je zelf de resultaten kunt invullen.
In het wedstrijdschema vind je zeker het totaalprogramma met pakdagen, starttijden, wedstrijdsteden, groepen en wedstrijden.
Download en installeer het tijdschema voor het EK 2025 als pdf. Wilt u de Euroroutine publiceren? Dit is mogelijk in tal van indelingen, zoals A4, A3 en A2 formaat.
Let op: de laatste pdf van het Euroschema wordt hier na de trekking geplaatst. Alleen dan zullen zeker alle deelnemende landen erkend worden en zullen we begrijpen welke wedstrijden zeker gespeeld zullen worden.
Beslissingscriteria voor de teamfase
Als landen dezelfde variëteit aan punten hebben na het spelen van alle kleuren in de groepsfase, zal er zeker aan een verscheidenheid aan normen worden voldaan totdat er een onderscheid is en beide teams kunnen worden geplaatst. Dit zijn de vereisten:
- Veel punten in groepswedstrijden versus andere groepen met exact hetzelfde aantal factoren.
- Doelonderscheiding als resultaat van groepswedstrijden versus andere teams met hetzelfde aantal punten.
- Veel doelpunten behaald in teamwedstrijden tegen andere teams met dezelfde verscheidenheid aan punten.
- Als groepen na gebruik van de allereerste 3 standaarden nog steeds gekoppeld zijn, worden criteria 1 t/m 3 nogmaals gebruikt, maar nu alleen tussen de betreffende groepen in. Als teams nog steeds gekoppeld zijn, worden vereisten 5 tot en met 9 toegepast.
- Objectief verschil over alle teamwedstrijden.
- De meeste doelpunten gescoord in alle groepswedstrijden.
- Als twee groepen dezelfde verscheidenheid aan factoren hebben en eveneens met elkaar verbonden zijn volgens vereisten 1 tot en met 6 nadat ze tegen elkaar gespeeld hebben in de laatste wedstrijd van de groepsfase, wordt hun positie bepaald door een strafschoppenserie. Deze standaard wordt niet toegepast als meer dan twee groepen op dezelfde punten eindigen.
- Eerlijke spelrangschikking (1 factor per enkele gele kaart, 3 punten per rode kaart als er twee gele kaarten volgen, 3 factoren per rechtstreekse rode kaart en 4 factoren per gele kaart waaraan wordt voldaan door een regelrechte rode kaart).
- Positie op de UEFA-coëfficiëntenranglijst, waarbij de hoogst gerangschikte speler doorgaat.